RO   EN

Despre noi

first

ECOFRUCT este prima companie ecologica din Romania. Proprietarii companiei sunt printre pionierii activitații economice in domeniul ecologic in Germania, respectiv in Romania.

Compania ECOFRUCT ofera urmatoarele categorii de produse ecologice: fructe de padure, ciuperci de padure organice si plante medicinale din flora spontana, fructe, legume, cereale din culturi ecologice, miere ecologica. Pentru a afla mai multe despre varietatea de produse, va rugam sa consultați catalogul de produse ECOFRUCT.

Urmatoarele categorii de produse: fructe de padure, ciuperci, plante medicinale sunt originare din natura pura, din flora extrem bogata si diversificata ale Carpatilor romanesti, care reprezinta aproximativ 1/3 din suprafata totala din Romania, aproximativ 80,000 km2.

Soarele, apele bogate si curate, diversitatea vegetatiei, toate explica gustul special al acestor produse.

In scopul de a realiza cantitatile si soiurile produselor salbatice solicitate pe piata, ECOFRUCT a organizat activitatea de recoltare in majoritatea zonelor din muntii Carpati.

Acest lucru inseamna zone de achizitie, depozite, depozite frigorifice si echipele de achizitie. Echipele de recoltare sunt special instruite sa respecte normele ecologice.

Este interesant de mentionat ca un om, pentru a recolt, urca muntii de la 800 m, unde se afla ultimele case locuite, pana la 2000 m. Acesti oameni trebuie sa-si petreaca noptile in natura, pentru a recolta aproximativ 40 kg de fructe, cantitate care justifica cei aproximativ 40-50 km de calatorie.

Ei au o tehnica de recoltare de care lumea moderna aproape ca a uitat, dar produsele sunt atat de cautate incat efortul merita.

Fructele au o diversitate extraordinara: afine, merisori, catina, zmeura, mure si alte 40 de tipuri diferite de fructe de padure.

Ecofruct este certificat organic de ECOCERT RO-ECO-007 și ISO 9001/2015 de catre URS / UKAS-Quality management. PDF Document justificativ stabilit in conformitate cu articolul 29, alineatul(1) din Regulamentul European nr. 834/2007 referitor la Agricultura Ecologica
PDF Anexa I a certificatului Nr. 17/181004/RO/699273
Societatea comercializeaza, pe langa produsele ecologice, o gama variata de produse conventionale.